Beau gemist? Caroline Tensen over De Reis van je Genen

Beau gemist? Caroline Tensen over De Reis van je Genen

Een grove schatting is dat 500.000 Nederlanders niet bij hun biologische vader opgroeien of niet weten wie hij is. Dat is een mooi concept voor een nieuw tv-programma en in De Reis van je Genen duiken familiedetective Els Leijs en Caroline Tensen dan ook vol in die materie. Ze spraken er donderdagavond over bij Beau.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Caroline Tensen over <em>De Reis van je Genen</em> Een grove schatting is dat 500.000 Nederlanders niet bij hun biologische vader opgroeien of niet weten wie hij is. Dat is een mooi concept voor een nieuw tv-programma en in De Reis van je Genen duiken familiedetective Els Leijs en Caroline Tensen dan ook vol in die materie. Ze spraken er donderdagavond over bij Beau. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv. De Reis Van je Genen is vanaf 7 december op RTL 4 te zien. Vanaf dan kun je alle fragmenten van De Reis Van je Genen terugkijken via Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Caroline Tensen over De Reis van je Genen

De Reis Van je Genen is vanaf 7 december op RTL 4 te zien. Vanaf dan kun je alle fragmenten van De Reis Van je Genen terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV