Video: schaatscoach Jan Coopmans hard onderuit gehaald in Salt Lake City

Video: schaatscoach Jan Coopmans hard onderuit gehaald in Salt Lake City

Schaatscoach Jan Coopmans is donderdag hard onderuit gegaan op het ijs in Salt Lake City, nadat een Poolse schaatsster viel en de Nederlander vervolgens niet meer kon ontwijken en hem meenam in haar val. Coopmans, die zelfs even buiten bewustzijn zou zijn geweest, is direct afgevoerd naar het ziekenhuis, waar onderzoek moet uitwijzen wat hij aan de val heeft overgehouden. Beelden van het heftige incident zie je hieronder.

Video: schaatscoach <em>Jan Coopmans</em> hard onderuit gehaald in Salt Lake City Schaatscoach Jan Coopmans is donderdag hard onderuit gegaan op het ijs in Salt Lake City, nadat een Poolse schaatsster viel en de Nederlander vervolgens niet meer kon ontwijken en hem meenam in haar val. Coopmans, die zelfs even buiten bewustzijn zou zijn geweest, is direct afgevoerd naar het ziekenhuis, waar onderzoek moet uitwijzen wat hij aan de val heeft overgehouden. Beelden van het heftige incident zie je hieronder. Bekijk ook Zien: Sjinkie Knegt pakt voor het eerst sinds 2018 weer een medaille Bekijk deze video »
TV :
Video: schaatscoach Jan Coopmans hard onderuit gehaald in Salt Lake City


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: schaatscoach Jan Coopmans hard onderuit gehaald in Salt Lake City of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV