Guido den Aantrekker over Meiland-rel: 'Het is woke-terreur, ik vind het waanzin' (video)

Guido den Aantrekker over Meiland-rel: 'Het is woke-terreur, ik vind het waanzin' (video)

De Meilandjes blijven maar in het nieuws, na uitspraken van Erica over boerka's waarna diverse bedrijven de samenwerking met de familie opzegden, waar vooral Maxime momenteel onder lijkt te lijden. "Albelli en Maxicosi hebben zich nu ook teruggetrokken dus het wordt nog echt wel een financieel debacle", vertelt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Reactie Erica
Erica reageerde overigens donderdag ook op alle ophef en schreef op Instagram onder andere: "Helaas zijn uit mijn boek drie woorden door diverse media uitgelicht en opgeblazen. Een resultaat hiervan is dat onze dochter Maxime door diverse bedrijven zakelijk werd geboycot."

'Hypocriete bedrijven'
Den Aantrekker vindt de betreffende bedrijven redelijk hypocriet, omdat ze pas een maand na het uitkomen van het boek alle handen van de familie aftrekken: "Iemand uit de woke-gemeenschap heeft het opgeklopt en nu ineens trekken ze zich alemaal terug." Hij vindt het waanzin, en velen met hem: "Het is een soort woke-terreur waar we in terecht zijn gekomen." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Guido den Aantrekker over <em>Meiland-rel</em>: 'Het is woke-terreur, ik vind het waanzin' (video) De Meilandjes blijven maar in het nieuws, na uitspraken van Erica over boerka's waarna diverse bedrijven de samenwerking met de familie opzegden, waar vooral Maxime momenteel onder lijkt te lijden. "Albelli en Maxicosi hebben zich nu ook teruggetrokken dus het wordt nog echt wel een financieel debacle", vertelt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker. Reactie EricaErica reageerde overigens donderdag ook op alle ophef en schreef op Instagram onder andere: "Helaas zijn uit mijn boek drie woorden door diverse media uitgelicht en opgeblazen. Een resultaat hiervan is dat onze dochter Maxime door diverse bedrijven zakelijk werd geboycot." 'Hypocriete bedrijven'Den Aantrekker vindt de betreffende bedrijven redelijk hypocriet, omdat ze pas een maand na het uitkomen van het boek alle handen van de familie aftrekken: "Iemand uit de woke-gemeenschap heeft het opgeklopt en nu ineens trekken ze zich alemaal terug." Hij vindt het waanzin, en velen met hem: "Het is een soort woke-terreur waar we in terecht zijn gekomen." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. View this post on Instagram A post shared by Erica Meiland (@ericameiland) Bekijk ook EMMA-rel Meilandjes: Geert Wilders komt op voor Erica Bekijk deze video » Video: Deze merken stoppen samenwerking met de Meilandjes vanwege racistische uitspraak Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Guido den Aantrekker over Meiland-rel: 'Het is woke-terreur, ik vind het waanzin' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV