Kerstnummer ABBA: Little Things (videoclip)

Kerstnummer ABBA: Little Things (videoclip)

Op het onlangs uitgekomen nieuwe album van ABBA, Voyage, staat ook het allereerste en vermoedelijk ook allerlaatste, kerstnummer van het nog altijd razendpopulaire Zweedse viertal. De videoclip van het ingetogen en stemmige Little Things, met daarin een kinderkoortje (dat het altijd goed doet in kerstnummers) bekijk je hieronder.

Kerstnummer ABBA: <em>Little Things</em> (videoclip) Op het onlangs uitgekomen nieuwe album van ABBA, Voyage, staat ook het allereerste en vermoedelijk ook allerlaatste, kerstnummer van het nog altijd razendpopulaire Zweedse viertal. De videoclip van het ingetogen en stemmige Little Things, met daarin een kinderkoortje (dat het altijd goed doet in kerstnummers) bekijk je hieronder. Bekijk ook Kerstsingle OG3NE - Coming Home With Santa (video) Bekijk deze video » Kerstnummer Duncan Laurence: Wishes Come True (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Kerstnummer ABBA: Little Things (videoclip)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kerstnummer ABBA: Little Things (videoclip) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV