Annemiek schrikt van weegschaal na Expeditie Robinson: ‘Dit is echt heel erg!’

Annemiek schrikt van weegschaal na Expeditie Robinson: ‘Dit is echt heel erg!’

Annemiek heeft Expeditie Robinson en na een aantal weken afzien is ze behoorlijk wat kilo’s kwijt. De Boer Zoekt Vrouw-ster vindt het heftig om te zien hoeveel ze is afgevallen als ze in de spiegel kijkt. “Kijk die ribben. Er is niet zo heel veel van mij over vind ik zelf.” En ze schrikt helemaal als ze op de weegschaal staat en ziet dat ze 9 kilo is afgevallen. “Oh dit is echt heel erg!”

Bekijk de video van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Annemiek schrikt van weegschaal na <em>Expeditie Robinson</em>: ‘Dit is echt heel erg!’ Annemiek heeft Expeditie Robinson en na een aantal weken afzien is ze behoorlijk wat kilo’s kwijt. De Boer Zoekt Vrouw-ster vindt het heftig om te zien hoeveel ze is afgevallen als ze in de spiegel kijkt. “Kijk die ribben. Er is niet zo heel veel van mij over vind ik zelf.” En ze schrikt helemaal als ze op de weegschaal staat en ziet dat ze 9 kilo is afgevallen. “Oh dit is echt heel erg!” Bekijk de video van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Expeditie Robinson: Jasmine Sendar schrikt van hoeveel kilo ze is afgevallen Bekijk deze video » Anthony maakt de proeven in Expeditie Robinson, bekijk de backstage beelden Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Annemiek schrikt van weegschaal na Expeditie Robinson: ‘Dit is echt heel erg!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV