Meest begeerde vrijgezel Yolanthe Cabau hoopt volgend jaar op nieuwe liefde (video)

Meest begeerde vrijgezel Yolanthe Cabau hoopt volgend jaar op nieuwe liefde (video)

Yolanthe Cabau is uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel, maar het kan zomaar zijn dat ze volgend jaar deze titel niet meer kan krijgen. De actrice heeft het naar haar zin zonder partner en vindt zichzelf zeker niet zielig, maar hoopt dat ze volgend jaar een nieuwe liefde heeft. Eerder werd Yolanthe nog gelinkt aan Donny Roelvink.

Lees verder onder de video.

Meest begeerde vrijgezel <em>Yolanthe Cabau</em> hoopt volgend jaar op nieuwe liefde (video) Yolanthe Cabau is uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel, maar het kan zomaar zijn dat ze volgend jaar deze titel niet meer kan krijgen. De actrice heeft het naar haar zin zonder partner en vindt zichzelf zeker niet zielig, maar hoopt dat ze volgend jaar een nieuwe liefde heeft. Eerder werd Yolanthe nog gelinkt aan Donny Roelvink. Lees verder onder de video. 'Eind volgend jaar hoop ik dat de situatie anders is'“Eind volgend jaar hoop ik dat de situatie anders ik zal ik je eerlijk zeggen, maar nu ben ik nog even lekker zo op mezelf en ik zie wel wat het leven me brengt”, zegt Yolanthe in de Ochtendshow van Radio 538. “Hopelijk eind volgend jaar doen we weer een interview en kan ik jullie wat meer vertellen of iemand meenemen.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Dries Roelvink over leeftijdsverschil Donny en Yolanthe: ‘Hij is geen antiquair’ Bekijk deze video » Zien: Yolanthe Cabau deelt pittige video met Rolf Sanchez Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Eind volgend jaar hoop ik dat de situatie anders is'
“Eind volgend jaar hoop ik dat de situatie anders ik zal ik je eerlijk zeggen, maar nu ben ik nog even lekker zo op mezelf en ik zie wel wat het leven me brengt”, zegt Yolanthe in de Ochtendshow van Radio 538. “Hopelijk eind volgend jaar doen we weer een interview en kan ik jullie wat meer vertellen of iemand meenemen.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Meest begeerde vrijgezel Yolanthe Cabau hoopt volgend jaar op nieuwe liefde (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV