Bekijk hier de onthulling top 10 van Top 4000 door Gerard Ekdom en Guus Meeuwis

Bekijk hier de onthulling top 10 van Top 4000 door Gerard Ekdom en Guus Meeuwis

Ook dit jaar weer een spannend moment, de onthulling van de top 10 van de Top 4000. Wanneer de ouwe gouwe hits en de nieuwe platen van je favoriete artiest je om de oren vliegen in deze decembermaand, onthullen Guus Meeuwis en Gerard Ekdom welke platen nou écht de all time favorites zijn van de Nederlander. De enige echte nummer 1 van dit jaar is, hoe kan het ook anders, Bohemian Rhapsody van Queen.

Bekijk de video van KIJK hieronder.

Bekijk hier de onthulling top 10 van <em>Top 4000</em> door Gerard Ekdom en Guus Meeuwis Ook dit jaar weer een spannend moment, de onthulling van de top 10 van de Top 4000. Wanneer de ouwe gouwe hits en de nieuwe platen van je favoriete artiest je om de oren vliegen in deze decembermaand, onthullen Guus Meeuwis en Gerard Ekdom welke platen nou écht de all time favorites zijn van de Nederlander. De enige echte nummer 1 van dit jaar is, hoe kan het ook anders, Bohemian Rhapsody van Queen. Bekijk de video van KIJK hieronder. Bekijk ook Matthijs gaat door gemist? Douwe Eisenga speelt grootste stijger Klassieke Top 4000 Bekijk deze video » Radio 10-luisteraar Marja vertelt bijzonder verhaal: "Het is bizar. Zo bijzonder" (video) Bekijk deze video » Video: Guus Meeuwis geëerd met Top 4000 Oeuvre Award Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de onthulling top 10 van Top 4000 door Gerard Ekdom en Guus Meeuwis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV