Teleurgestelde Sinterklaas in Talkshow M: "Als het dan nog steeds zo is, blijf ik voortaan weg"

Teleurgestelde Sinterklaas in Talkshow M: "Als het dan nog steeds zo is, blijf ik voortaan weg"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 3 december. Je kan ook de hele uitzending van 3 december terugkijken bij Gids.tv.

Hoog bezoek bij Talkshow M, Sinterklaas heeft een plekje in zijn agenda kunnen vinden om een bezoek te brengen aan de studio. Hij kon natuurlijk niet met lege handen aankomen en daarom draagt hij een gedicht voor. Die heeft echter wel een ondertoon.

Teleurgestelde <em>Sinterklaas</em> in <em>Talkshow M</em>: &quot;Als het dan nog steeds zo is, blijf ik voortaan weg&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 3 december. Je kan ook de hele uitzending van 3 december terugkijken bij Gids.tv. Hoog bezoek bij Talkshow M, Sinterklaas heeft een plekje in zijn agenda kunnen vinden om een bezoek te brengen aan de studio. Hij kon natuurlijk niet met lege handen aankomen en daarom draagt hij een gedicht voor. Die heeft echter wel een ondertoon. BedrogenDe goedheiligman kwam met een positieve instelling naar Nederland, maar komt bedrogen uit als hij terechtkomt in een milde lockdown: "Als het volgend jaar nog steeds zo is, blijf ik voortaan weg." Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Teleurgestelde Sinterklaas in Talkshow M: "Als het dan nog steeds zo is, blijf ik voortaan weg"

Bedrogen
De goedheiligman kwam met een positieve instelling naar Nederland, maar komt bedrogen uit als hij terechtkomt in een milde lockdown: "Als het volgend jaar nog steeds zo is, blijf ik voortaan weg."

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Teleurgestelde Sinterklaas in Talkshow M: "Als het dan nog steeds zo is, blijf ik voortaan weg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV