M: Badmeester Bram gaat met pensioen en krijgt hilarisch cadeau van Robèrt van Beckhoven

M: Badmeester Bram gaat met pensioen en krijgt hilarisch cadeau van Robèrt van Beckhoven

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 3 december. Je kan ook de hele uitzending van 3 december terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>M</em>: Badmeester Bram gaat met pensioen en krijgt hilarisch cadeau van <em>Robèrt van Beckhoven</em> Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 3 december. Je kan ook de hele uitzending van 3 december terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Hij heeft zo'n 5000 kinderen leren watertrappelen, maar badmeester Bram gaat nu met pensioen. Er is één ding waar Bram maar niet van af kan blijven als de decembermaand weer in aantocht is: marsepein. Daarom heeft Robèrt van Beckhoven een hilarisch cadeau voor de voormalig badmeester. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
M: Badmeester Bram gaat met pensioen en krijgt hilarisch cadeau van Robèrt van Beckhoven

Hij heeft zo'n 5000 kinderen leren watertrappelen, maar badmeester Bram gaat nu met pensioen. Er is één ding waar Bram maar niet van af kan blijven als de decembermaand weer in aantocht is: marsepein. Daarom heeft Robèrt van Beckhoven een hilarisch cadeau voor de voormalig badmeester.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op M: Badmeester Bram gaat met pensioen en krijgt hilarisch cadeau van Robèrt van Beckhoven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV