Gedupeerde van de toeslagenaffaire in Talkshow M: "Cadeautjes kopen was te duur"

Gedupeerde van de toeslagenaffaire in Talkshow M: "Cadeautjes kopen was te duur"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 3 december. Je kan ook de hele uitzending van 3 december terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Gedupeerde van de toeslagenaffaire in <em>Talkshow M</em>: &quot;Cadeautjes kopen was te duur&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 3 december. Je kan ook de hele uitzending van 3 december terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Setty Maria, moeder van D’vine en Angelly is gedupeerde van de toeslagenaffaire. Om deze reden is het vieren van feestdagen en verjaardagen voor het gezin anders dan in andere gezinnen: "Cadeautjes kopen was te duur. Zij hebben ervaren dat het een gezellige feestdag is, maar niet hoe het normaal wordt gevierd." Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Gedupeerde van de toeslagenaffaire in Talkshow M: "Cadeautjes kopen was te duur"

Setty Maria, moeder van D’vine en Angelly is gedupeerde van de toeslagenaffaire. Om deze reden is het vieren van feestdagen en verjaardagen voor het gezin anders dan in andere gezinnen: "Cadeautjes kopen was te duur. Zij hebben ervaren dat het een gezellige feestdag is, maar niet hoe het normaal wordt gevierd."

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gedupeerde van de toeslagenaffaire in Talkshow M: "Cadeautjes kopen was te duur" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV