RTL Boulevard: film The Power of the Dog domineert Netflix-top 10 en dit is waarom

RTL Boulevard: film The Power of the Dog domineert Netflix-top 10 en dit is waarom

<em>RTL Boulevard</em>: film <em>The Power of the Dog</em> domineert Netflix-top 10 en dit is waarom Voor de mensen die nog geen plannen hebben in dit Sinterklaasweekend: voeg snel de nieuwe film The Power of the Dog toe aan je Netflix-lijst. De western-dramafilm met in de hoofdrol Benedict Cumberbatch (45) wordt massaal bekeken op de streamingdienst en staat sinds zijn lancering constant in de top 10. RTL Boulevard sprak met de cast van de film. Lees ook onze filmrecensie van The Power of the Dog. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: film The Power of the Dog domineert Netflix-top 10 en dit is waarom

Voor de mensen die nog geen plannen hebben in dit Sinterklaasweekend: voeg snel de nieuwe film The Power of the Dog toe aan je Netflix-lijst. De western-dramafilm met in de hoofdrol Benedict Cumberbatch (45) wordt massaal bekeken op de streamingdienst en staat sinds zijn lancering constant in de top 10. RTL Boulevard sprak met de cast van de film.

Lees ook onze filmrecensie van The Power of the Dog.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: film The Power of the Dog domineert Netflix-top 10 en dit is waarom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV