RTL Boulevard: "Inzending Songfestival bekend, maar zorgt voor mega-rel bij AVROTROS"

RTL Boulevard: "Inzending Songfestival bekend, maar zorgt voor mega-rel bij AVROTROS"

De Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival van 2022 is bekend, althans achter de schermen. Maar volgens radio-dj Rick Romijn zorgt de keuze voor veel onrust binnen AVROTROS, hij sprak zelfs van een mega-rel.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: &quot;Inzending Songfestival bekend, maar zorgt voor <em>mega-rel</em> bij AVROTROS&quot; De Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival van 2022 is bekend, althans achter de schermen. Maar volgens radio-dj Rick Romijn zorgt de keuze voor veel onrust binnen AVROTROS, hij sprak zelfs van een mega-rel. Lees verder onder de video. Thumbnail: ANP / Sander Koning RelMet nog maar een halfjaar tot het Eurovisie Songfestival in Turijn is natuurlijk de grote vraag wie Nederland zal vertegenwoordigen. Rick Romijn vertelde in De Veronica Inside Ochtendshow dat hij heeft gehoord wie het wordt, maar dat dat ook voor een 'mega rel' heeft gezorgd achter de schermen bij AVROTROS. RTL Boulevard praat je bij in bovenstaande video. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Songfestival :
RTL Boulevard: "Inzending Songfestival bekend, maar zorgt voor mega-rel bij AVROTROS"

Thumbnail: ANP / Sander Koning

Rel
Met nog maar een halfjaar tot het Eurovisie Songfestival in Turijn is natuurlijk de grote vraag wie Nederland zal vertegenwoordigen. Rick Romijn vertelde in De Veronica Inside Ochtendshow dat hij heeft gehoord wie het wordt, maar dat dat ook voor een 'mega rel' heeft gezorgd achter de schermen bij AVROTROS. RTL Boulevard praat je bij in bovenstaande video.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: "Inzending Songfestival bekend, maar zorgt voor mega-rel bij AVROTROS" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV