Linda de Mol over eerste gasten Linda's Wintermaand: "Droomduo" (video)

Linda de Mol over eerste gasten Linda's Wintermaand: "Droomduo" (video)

Linda's Wintermaand staat op het punt om van start te gaan. Niemand minder dan André van Duin en Nikkie de Jager zijn de eerste twee gasten van dit seizoen: "Een droomduo. Dat waren de eerste twee mensen waar ik aan dacht", aldus Linda.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van Linda's Wintermaand is vanaf zondag 5 december te zien op SBS6. Op 5 december eenmalig om 20.20 uur, vanaf 12 december wekelijks om 20.00 uur. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Linda de Mol</em> over eerste gasten <em>Linda's Wintermaand</em>: &quot;Droomduo&quot; (video) Linda's Wintermaand staat op het punt om van start te gaan. Niemand minder dan André van Duin en Nikkie de Jager zijn de eerste twee gasten van dit seizoen: "Een droomduo. Dat waren de eerste twee mensen waar ik aan dacht", aldus Linda. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van Linda's Wintermaand is vanaf zondag 5 december te zien op SBS6. Op 5 december eenmalig om 20.20 uur, vanaf 12 december wekelijks om 20.00 uur. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Linda de Mol over eerste gasten Linda's Wintermaand: "Droomduo" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol over eerste gasten Linda's Wintermaand: "Droomduo" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV