RTL Boulevard gemist? André van Duin wil weer daten: "Maar Martin is onvervangbaar"

RTL Boulevard gemist? André van Duin wil weer daten: "Maar Martin is onvervangbaar"

André van Duin is weer klaar om te daten. Dat vertelde hij vrijdagavond in RTL Boulevard. Bekijk het gesprek hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? André van Duin wil weer daten: &quot;Maar Martin is onvervangbaar&quot; André van Duin is weer klaar om te daten. Dat vertelde hij vrijdagavond in RTL Boulevard. Bekijk het gesprek hieronder. Lees verder onder de video. DatenHet is een pittig jaar geweest voor André van Duin. De presentator vertelt over de afgelopen periode aan Aran Bade in de eerste speciale kerstaflevering van Aran on Tour. André laat zich openhartig uit over het overlijden van zijn partner Martin, zijn eigen ziekte, de vriendschap met zijn Heel Holland Bakt-collega Janny van der Heijden (67) én over een toekomst waarin hij weer wil gaan daten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? André van Duin wil weer daten: "Maar Martin is onvervangbaar"

Daten
Het is een pittig jaar geweest voor André van Duin. De presentator vertelt over de afgelopen periode aan Aran Bade in de eerste speciale kerstaflevering van Aran on Tour. André laat zich openhartig uit over het overlijden van zijn partner Martin, zijn eigen ziekte, de vriendschap met zijn Heel Holland Bakt-collega Janny van der Heijden (67) én over een toekomst waarin hij weer wil gaan daten.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard gemist? André van Duin wil weer daten: "Maar Martin is onvervangbaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV