Wilfred Genee aan lege tafel bij Veronica Inside: "Jongens, neem het nou serieus!"

Wilfred Genee aan lege tafel bij Veronica Inside: "Jongens, neem het nou serieus!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 3 december terugkijken bij Gids.tv.

Wilfred Genee aan lege tafel bij <em>Veronica Inside</em>: &quot;Jongens, neem het nou serieus!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 3 december terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside zit in zijn laatste weken. Vanaf het nieuwe jaar zijn de heren van VI te zien in een dagelijkse talkshow, of zijn ze nu al gestopt? Daar lijkt het even op als Wilfred Genee na de reclame alleen in de studio zit. "Jongens, neem het nou nog even serieus!" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Veronica Inside zit in zijn laatste weken. Vanaf het nieuwe jaar zijn de heren van VI te zien in een dagelijkse talkshow, of zijn ze nu al gestopt? Daar lijkt het even op als Wilfred Genee na de reclame alleen in de studio zit. "Jongens, neem het nou nog even serieus!"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee aan lege tafel bij Veronica Inside: "Jongens, neem het nou serieus!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV