SPOILER: bekijk verrassende onthulling van de Vogelverschrikker in The Masked Singer

SPOILER: bekijk verrassende onthulling van de Vogelverschrikker in The Masked Singer

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 3 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Oh, oh, wat een spannende aflevering van The Masked Singer was het vrijdagavond. Niet één, maar twee personages werden onthuld in de kwartfinale van de populaire show. De eerste: de Vogelverschrikker. Wie zou er achter het masker zitten?

Lees verder onder de video.

SPOILER: bekijk verrassende onthulling van de <em>Vogelverschrikker</em> in <em>The Masked Singer</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 3 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Oh, oh, wat een spannende aflevering van The Masked Singer was het vrijdagavond. Niet één, maar twee personages werden onthuld in de kwartfinale van de populaire show. De eerste: de Vogelverschrikker. Wie zou er achter het masker zitten? Lees verder onder de video. Freek Bartels?Gerard Joling en Buddy Vedder denken aan Freek Bartels, of anders een andere musicalster. Carlo Boszhard en Loretta Schrijver weten het zeker: dit is Marc-Marie Huijbregts. En... ze hadden het goed! Bekijk de onthulling van Marc-Marie hierboven. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: bekijk verrassende onthulling van de Vogelverschrikker in The Masked Singer

Freek Bartels?
Gerard Joling en Buddy Vedder denken aan Freek Bartels, of anders een andere musicalster. Carlo Boszhard en Loretta Schrijver weten het zeker: dit is Marc-Marie Huijbregts. En... ze hadden het goed! Bekijk de onthulling van Marc-Marie hierboven.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op SPOILER: bekijk verrassende onthulling van de Vogelverschrikker in The Masked Singer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV