Video: bekijk de onthulling van De Farao in kwartfinale The Masked Singer

Video: bekijk de onthulling van De Farao in kwartfinale The Masked Singer

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 3 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Na een spetterende aflevering van The Masked Singer viel het doek helaas voor de Farao en de Vogelverschrikker. Hieronder zie je de onthulling van de Farao.

Lees verder onder de video.

Video: bekijk de onthulling van <em>De Farao</em> in kwartfinale <em>The Masked Singer</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 3 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Na een spetterende aflevering van The Masked Singer viel het doek helaas voor de Farao en de Vogelverschrikker. Hieronder zie je de onthulling van de Farao. Lees verder onder de video. Beste stem"De Farao heeft misschien wel de beste stem van het hele seizoen," zei Carlo Boszhard na het optreden van deze figuur. En hij bleek, net als alle andere panelleden, goed te zitten: de Farao is René van Kooten. Bekijk de onthulling hierboven. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: bekijk de onthulling van De Farao in kwartfinale The Masked Singer

Beste stem
"De Farao heeft misschien wel de beste stem van het hele seizoen," zei Carlo Boszhard na het optreden van deze figuur. En hij bleek, net als alle andere panelleden, goed te zitten: de Farao is René van Kooten. Bekijk de onthulling hierboven.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: bekijk de onthulling van De Farao in kwartfinale The Masked Singer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV