Thomas van Groningen in Op1: "Nieuwe kabinet pas in nieuwe jaar op bordes"

Thomas van Groningen in Op1: "Nieuwe kabinet pas in nieuwe jaar op bordes"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De kabinetsformatie bereikt nu echt een hoogtepunt, tenminste, zo lijkt het. Maar toch duurt het nog even voordat het nieuwe kabinet gepresenteerd wordt. Dat zei Thomas van Groningen vrijdagavond in Op1.

Lees verder onder de video.

Thomas van Groningen in <em>Op1</em>: &quot;Nieuwe kabinet pas in nieuwe jaar op bordes&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De kabinetsformatie bereikt nu echt een hoogtepunt, tenminste, zo lijkt het. Maar toch duurt het nog even voordat het nieuwe kabinet gepresenteerd wordt. Dat zei Thomas van Groningen vrijdagavond in Op1. Lees verder onder de video. Nieuwe jaarHet wordt het weekend van de waarheid: hebben we volgende week dan eindelijk een regeerakkoord? Thomas van Groningen zegt bij Op1: "Het meest realistische is voor de kerst het akkoord en in het nieuwe jaar op het bordes." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thomas van Groningen in Op1: "Nieuwe kabinet pas in nieuwe jaar op bordes"

Nieuwe jaar
Het wordt het weekend van de waarheid: hebben we volgende week dan eindelijk een regeerakkoord? Thomas van Groningen zegt bij Op1: "Het meest realistische is voor de kerst het akkoord en in het nieuwe jaar op het bordes."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Thomas van Groningen in Op1: "Nieuwe kabinet pas in nieuwe jaar op bordes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV