Angela de Jong steunt Erica Meiland: "Vrijheid van meningsuiting onder druk" (video)

Angela de Jong steunt Erica Meiland: "Vrijheid van meningsuiting onder druk" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Angela de Jong was vrijdagavond te gast bij Op1 om te praten over de racistische uitspraken van Erica Meiland. De Jong: "De vrijheid van meningsuiting staat onder druk. Je moet over alles en iedereen iets kunnen zeggen."

Lees verder onder de video.

Angela de Jong steunt <em>Erica Meiland</em>: &quot;Vrijheid van meningsuiting onder druk&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Angela de Jong was vrijdagavond te gast bij Op1 om te praten over de racistische uitspraken van Erica Meiland. De Jong: "De vrijheid van meningsuiting staat onder druk. Je moet over alles en iedereen iets kunnen zeggen." Lees verder onder de video. RacismeDe familie Meiland worden gecanceld door verschillende bedrijven. Volgens Angela de Jong staat hiermee onze vrijheid van meningsuiting onder druk. "Het is in Nederland steeds lastiger om gewoon te zeggen wat je denkt." Merkstrateeg Nadine Ridder denkt daar anders over. "Dit is een racistische uitspraak en het houdt islamofobie in stand." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Angela de Jong steunt Erica Meiland: "Vrijheid van meningsuiting onder druk" (video)

Racisme
De familie Meiland worden gecanceld door verschillende bedrijven. Volgens Angela de Jong staat hiermee onze vrijheid van meningsuiting onder druk. "Het is in Nederland steeds lastiger om gewoon te zeggen wat je denkt." Merkstrateeg Nadine Ridder denkt daar anders over. "Dit is een racistische uitspraak en het houdt islamofobie in stand."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong steunt Erica Meiland: "Vrijheid van meningsuiting onder druk" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV