Samenvatting tweede vrije training GP van Saoedi-Arabië: Leclerc crasht hard

Samenvatting tweede vrije training GP van Saoedi-Arabië: Leclerc crasht hard

De tweede vrije training van de Formule 1 van Saoedi-Arabië is verrreden. In het donker en op een baan die voor elke coureur nog nieuw was. Het gevolg: Charles Leclerc crasht en heeft veel schade aan zijn wagen.

Lees verder onder de video.

Samenvatting tweede vrije training <em>GP van Saoedi-Arabië</em>: Leclerc crasht hard De tweede vrije training van de Formule 1 van Saoedi-Arabië is verrreden. In het donker en op een baan die voor elke coureur nog nieuw was. Het gevolg: Charles Leclerc crasht en heeft veel schade aan zijn wagen. Lees verder onder de video. Nieuwe baanVerder was het een redelijk rustige rit op de nieuwe baan. Lewis Hamilton zette de snelste tijd neer op mediums, gevolgd door teamgenoot Valtteri Bottas. Max Verstappen worstelde naar P4. Bekijk de video van Ziggo Sport hierboven. Bekijk ook Zien: Formule 1-coureurs reageren geschokt op overlijden Sir Frank Williams Bekijk deze video » Olav Mol reageert op vertrek Formule 1: "Hield er stiekem al rekening mee" Bekijk deze video » Johan Derksen in VI heeft kritiek op Max Verstappen: "Hij komt niet verder dan dat petje" Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting tweede vrije training GP van Saoedi-Arabië: Leclerc crasht hard

Nieuwe baan
Verder was het een redelijk rustige rit op de nieuwe baan. Lewis Hamilton zette de snelste tijd neer op mediums, gevolgd door teamgenoot Valtteri Bottas. Max Verstappen worstelde naar P4.

Bekijk de video van Ziggo Sport hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting tweede vrije training GP van Saoedi-Arabië: Leclerc crasht hard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV