Beau gemist? Jaïr Ferwerda op zoek naar 'nieuw elan' bij Mark Rutte

Beau gemist? Jaïr Ferwerda op zoek naar 'nieuw elan' bij Mark Rutte

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 december terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Jaïr Ferwerda op zoek naar 'nieuw elan' bij Mark Rutte Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 december terugkijken bij Gids.tv. Mark Rutte heeft het beloofd: er komt een nieuw kabinet met 'nieuw elan'. Maar hoe gaat hij dat doen met dezelfde partijen als in het vorige kabinet? Jaïr Ferwerda gaat op zoek naa het nieuwe elan in Den Haag. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Jaïr Ferwerda op zoek naar 'nieuw elan' bij Mark Rutte

Mark Rutte heeft het beloofd: er komt een nieuw kabinet met 'nieuw elan'. Maar hoe gaat hij dat doen met dezelfde partijen als in het vorige kabinet? Jaïr Ferwerda gaat op zoek naa het nieuwe elan in Den Haag.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Jaïr Ferwerda op zoek naar 'nieuw elan' bij Mark Rutte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV