Marc-Marie Huijbregts kijkt niet meer naar De Meilandjes: "Geen zin meer in" (video)

Marc-Marie Huijbregts kijkt niet meer naar De Meilandjes: "Geen zin meer in" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 december terugkijken bij Gids.tv.

Er is een hoop te doen om de racistische uitspraken van Erica Meiland in haar boek. In Beau ging het erover met onder andere Marc-Marie Huijbregts.

Marc-Marie Huijbregts kijkt niet meer naar <em>De Meilandjes</em>: &quot;Geen zin meer in&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 3 december terugkijken bij Gids.tv. Er is een hoop te doen om de racistische uitspraken van Erica Meiland in haar boek. In Beau ging het erover met onder andere Marc-Marie Huijbregts. RacismeMarc-Marie Huijbregts was al nooit echt een fan van de familie Meiland, maar na de racistische uitspraken van Erica Meiland in haar boek, heeft hij er helemaal geen zin meer in. "Als je dit soort dingen zegt, dan heb ik gewoon geen zin meer in je." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marc-Marie Huijbregts kijkt niet meer naar De Meilandjes: "Geen zin meer in" (video)

Racisme
Marc-Marie Huijbregts was al nooit echt een fan van de familie Meiland, maar na de racistische uitspraken van Erica Meiland in haar boek, heeft hij er helemaal geen zin meer in. "Als je dit soort dingen zegt, dan heb ik gewoon geen zin meer in je."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marc-Marie Huijbregts kijkt niet meer naar De Meilandjes: "Geen zin meer in" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV