Video: dode man gevonden in Venlo, verdachte aangehouden

Video: dode man gevonden in Venlo, verdachte aangehouden

Video: dode man gevonden in Venlo, <em>verdachte aangehouden</em> De politie heeft zaterdagochtend de straat De Parade in Venlo afgezet nadat daar een dode man was gevonden. De dode man lag voor een tattooshop in de winkelstraat. De politie heeft een 31-jarige verdachte aangehouden die zich in een woning boven deze shop bevond. De identiteit van de dode is onbekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Video: vaccinatie voor 5-11-jarigen met medisch risico aldus Gezondheidsraad Bekijk deze video » Hugo de Jonge anders gaan denken over vaccinatieplicht: "Ik kan niks uitsluiten" (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: Amsterdamse juwelier opnieuw getroffen door explosie na heropening Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De politie heeft zaterdagochtend de straat De Parade in Venlo afgezet nadat daar een dode man was gevonden. De dode man lag voor een tattooshop in de winkelstraat. De politie heeft een 31-jarige verdachte aangehouden die zich in een woning boven deze shop bevond. De identiteit van de dode is onbekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: dode man gevonden in Venlo, verdachte aangehouden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV