Video: brandweer rukt uit voor geblaf uit ondergrondse vuilcontainer in Vaassen

Video: brandweer rukt uit voor geblaf uit ondergrondse vuilcontainer in Vaassen

Video: brandweer rukt uit voor geblaf uit <em>ondergrondse vuilcontainer</em> in Vaassen Wandelaars in het Gelderse Vaassen hoorde zaterdagochtend wel een heel vreemd geluid uit een ondergrondse container komen. Toen ze beter gingen luisteren leek het alsof er een hondje in de ondergrondse container zou zijn gevallen. De brandweer kwam ter plaatste en kieperde de container om. Het bleek om een speelgoedhondje te gaan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Video: vaccinatie voor 5-11-jarigen met medisch risico aldus Gezondheidsraad Bekijk deze video » Heftige beelden: Amsterdamse juwelier opnieuw getroffen door explosie na heropening Bekijk deze video » Video: dode man gevonden in Venlo, verdachte aangehouden Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wandelaars in het Gelderse Vaassen hoorde zaterdagochtend wel een heel vreemd geluid uit een ondergrondse container komen. Toen ze beter gingen luisteren leek het alsof er een hondje in de ondergrondse container zou zijn gevallen. De brandweer kwam ter plaatste en kieperde de container om. Het bleek om een speelgoedhondje te gaan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: brandweer rukt uit voor geblaf uit ondergrondse vuilcontainer in Vaassen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV