Zien: Mazepin ontsnapt ternauwernood aan horrorcrash met Lewis Hamilton

Zien: Mazepin ontsnapt ternauwernood aan horrorcrash met Lewis Hamilton

Het ging er hard aan toe tijdens de derde vrije training in Saoedi-Arabië. Lewis Hamilton had in korte tijd twee incidentjes: eerst zit hij Pierre Gasly in de weg en vervolgens krijgt hij bijna Nikita Mazepin op volle snelheid tegen hem aan. Gelukkig kon de Haas-coureur nog net uitwijken.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Mazepin</em> ontsnapt ternauwernood aan horrorcrash met <em>Lewis Hamilton</em> Het ging er hard aan toe tijdens de derde vrije training in Saoedi-Arabië. Lewis Hamilton had in korte tijd twee incidentjes: eerst zit hij Pierre Gasly in de weg en vervolgens krijgt hij bijna Nikita Mazepin op volle snelheid tegen hem aan. Gelukkig kon de Haas-coureur nog net uitwijken. Tekst gaat verder onder de video. Gesprek MercedesTijdens de derde vrije training ging het bijna goed mis tussen Lewis Hamilton en Nikita Mazepin. Daarom wil Michael Masi, racedirecteur Formule 1, een gesprek met Mercedes en de marshals. Inmiddels is bekend dat Hamilton naar de stewards moet vanwege het incident, of hij een straf krijgt is nog onduidelijk. Bekijk het fragment uit de derde vrije training GP van Saoedi-Arabië hierboven. Bekijk ook Bijzondere beelden: Lewis Hamilton remt te laat en rijdt monteur omver Bekijk deze video » Samenvatting tweede vrije training GP van Saoedi-Arabië: Leclerc crasht hard Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Mazepin ontsnapt ternauwernood aan horrorcrash met Lewis Hamilton

Gesprek Mercedes
Tijdens de derde vrije training ging het bijna goed mis tussen Lewis Hamilton en Nikita Mazepin. Daarom wil Michael Masi, racedirecteur Formule 1, een gesprek met Mercedes en de marshals. Inmiddels is bekend dat Hamilton naar de stewards moet vanwege het incident, of hij een straf krijgt is nog onduidelijk.

Bekijk het fragment uit de derde vrije training GP van Saoedi-Arabië hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mazepin ontsnapt ternauwernood aan horrorcrash met Lewis Hamilton of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV