Video: Demonstratie Kick Out Zwarte Piet in Volendam loopt uit de hand

Video: Demonstratie Kick Out Zwarte Piet in Volendam loopt uit de hand

In Volendam heeft Kick Out Zwarte Piet vandaag onaangekondigd gedemonstreerd tegen Zwarte Piet en 'structureel racisme' in het dorp. Burgemeester Sievers heeft rond 13:00 uur de demonstratie ontbonden, onder begeleiding van de politie verdwenen de demonstranten uit het dorp.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Demonstratie <em>Kick Out Zwarte Piet</em> in Volendam loopt uit de hand In Volendam heeft Kick Out Zwarte Piet vandaag onaangekondigd gedemonstreerd tegen Zwarte Piet en 'structureel racisme' in het dorp. Burgemeester Sievers heeft rond 13:00 uur de demonstratie ontbonden, onder begeleiding van de politie verdwenen de demonstranten uit het dorp. Tekst gaat verder onder de video. Belaagd en bekogeldVolgens Kick Out Zwarte Piet-voorman Jeryy Afriyie zijn de demonstranten belaagd en bekogeld door de inwoners van het vissersdorp. Op sociale media gaan inderdaad video's rond waarop is te zien dat er met van alles wordt gegooid, maar de politie wil er niets over zeggen. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Bekijk ook Mark Rutte in gesprek over racisme: ‘Er is meer nodig dan een wet’ (video) Bekijk deze video » Zien: Demonstranten opgepakt bij Kick Out Zwarte Piet-demonstratie in Breda Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Belaagd en bekogeld
Volgens Kick Out Zwarte Piet-voorman Jeryy Afriyie zijn de demonstranten belaagd en bekogeld door de inwoners van het vissersdorp. Op sociale media gaan inderdaad video's rond waarop is te zien dat er met van alles wordt gegooid, maar de politie wil er niets over zeggen.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Demonstratie Kick Out Zwarte Piet in Volendam loopt uit de hand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV