Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Frank Lammers

Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Frank Lammers

In een nieuwe aflevering van het nieuwe online-seizoen van Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het op tegen Frank Lammers. De acteur moet proberen om vier uur uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Voor Lammers is het niet de eerste keer dat hij Undercover gaat, dus dit zou een eitje moeten zijn voor de Brabantse acteur.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Bekijk hele aflevering van <em>Het Jachtseizoen</em> met <em>Frank Lammers</em> In een nieuwe aflevering van het nieuwe online-seizoen van Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het op tegen Frank Lammers. De acteur moet proberen om vier uur uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Voor Lammers is het niet de eerste keer dat hij Undercover gaat, dus dit zou een eitje moeten zijn voor de Brabantse acteur. Tekst gaat verder onder de video. Frank LammersFrank Lammers is al jarenlang een begenadigd acteur, maar sinds hij de rol van Ferry Bouman vertolkt in de Netflix-hit Undercover kun je helemaal niet meer om hem heen. Het legt hem in ieder geval geen windeieren, want Frank heeft opnieuw een prijs in de wacht gesleept bij de Guidinc. Streaming Video Awards van 2021. Bekijk de complete uitzending van Het Jachtseizoen met Frank Lammers hierboven. Bekijk ook Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Martin Garrix Bekijk deze video » Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Eloise van Oranje Bekijk deze video » Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Kraantje Pappie Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Frank Lammers

Frank Lammers
Frank Lammers is al jarenlang een begenadigd acteur, maar sinds hij de rol van Ferry Bouman vertolkt in de Netflix-hit Undercover kun je helemaal niet meer om hem heen. Het legt hem in ieder geval geen windeieren, want Frank heeft opnieuw een prijs in de wacht gesleept bij de Guidinc. Streaming Video Awards van 2021.

Bekijk de complete uitzending van Het Jachtseizoen met Frank Lammers hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Bekijk hele aflevering van Het Jachtseizoen met Frank Lammers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV