Even Tot Hier gemist? Leef als een mongool door deze tips (video)

Even Tot Hier gemist? Leef als een mongool door deze tips (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 4 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em> gemist? Leef als een <em>mongool</em> door deze tips (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 4 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. De mannen hebben een geweldige tip voor jou van de mannen van Even tot Hier: zet je klokkie zeven uur eerder, de tijd van Mongolië: "doe alsof er niets aan de hand is en leef als een Mongool!" Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even Tot Hier gemist? Leef als een mongool door deze tips (video)

De mannen hebben een geweldige tip voor jou van de mannen van Even tot Hier: zet je klokkie zeven uur eerder, de tijd van Mongolië: "doe alsof er niets aan de hand is en leef als een Mongool!"

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Even Tot Hier gemist? Leef als een mongool door deze tips (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV