Even tot Hier gemist? Bekijk Doutzen Kroes in 1 minuut (video)

Even tot Hier gemist? Bekijk Doutzen Kroes in 1 minuut (video)

<em>Even tot Hier</em> gemist? Bekijk <em>Doutzen Kroes in 1 minuut</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 4 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Er wordt aan de heren van Even tot Hier gevraagd het fenomeen Doutzen Kroes uit te leggen, en hoe kan dat beter dan met het pianootje? In het 'Simpel liedje' leggen ze uit waarom zij wel coronasteun aanvraagt, maar waarschuwt voor vaccins en het virus. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot Hier gemist? Bekijk Doutzen Kroes in 1 minuut (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 4 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Er wordt aan de heren van Even tot Hier gevraagd het fenomeen Doutzen Kroes uit te leggen, en hoe kan dat beter dan met het pianootje? In het 'Simpel liedje' leggen ze uit waarom zij wel coronasteun aanvraagt, maar waarschuwt voor vaccins en het virus.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Even tot Hier gemist? Bekijk Doutzen Kroes in 1 minuut (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV