Maestro gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Maestro gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Maestro gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Maestro gemist? Simone Kleinsma dirigeert 'Minutenwals' van Chopin Bekijk deze video » Rapper Sor debuteert in Maestro met 'Hongaarse Dans Nr. 5' van Brahms Bekijk deze video » Maestro: Pieter Jan Hagens gaat helemaal de mist in met 'In de hal van de bergkoning' Bekijk deze video » Maestro gemist? Eva Cleven maakt indruk met de 'Danse Macabre' Bekijk deze video » Henk Spaan zorgt voor angstige momenten in Maestro: "Hij gaat de fluitist vermoorden!" Bekijk deze video » Bram Krikke debuteert in Maestro met 'Intocht der Gladiatoren': "Schuim op de bekken!" Bekijk deze video » Maestro gemist? Plien van Bennekom begint chaotisch met 'Sailor's Hornpipe' Bekijk deze video » Vanavond start een nieuw seizoen van het dirigeerprogramma Maestro, waarin een nieuwe groep BN'ers het tegen elkaar opneemt. Elke zondag rond 20:25 uur op NPO 1. Dit zijn de kandidaten van Maestro seizoen 6 (video) Bekijk deze video » NieuwDe succesformule van Maestro blijft gehandhaafd en Frits Sissing is opnieuw de presentator, maar er is ook veel nieuw dit jaar. Zo heeft de jury een nieuwe voorzitter, is er een gloednieuw orkest en de kandidaten dirigeren stukken die nog niet eerder voorbij kwamen in het programma. JuryDe Duitse topdirigent Henrik Schaefer voegt zich in de jury bij Dominic Seldis en Isabelle van Keulen. Ze geven de zeven deelnemers op de bok commentaar én cijfers. DeelnemersDe deelnemers van dit seizoen van Maestro zijn: Actrice en musicalster Simone Kleinsma Radio-dj en presentator Bram Krikke Journalist en presentator Henk Spaan Actrice en cabaretière Plien van Bennekom Presentatrice en radio-dj Eva Cleven Journalist en presentator Pieter Jan Hagens Rapper en producer Sor Finale Maestro gemist? Bekijk Monic Hendrickx' Vijfde van Beethoven Bekijk deze video » Finale Maestro gemist? Bekijk Lucas Hamming's Vijfde van Beethoven Bekijk deze video » Maestro-jurylid Dominic Seldis vraagt vriendin ten huwelijk na première van z'n theatershow Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start een nieuw seizoen van het dirigeerprogramma Maestro, waarin een nieuwe groep BN'ers het tegen elkaar opneemt. Elke zondag rond 20:25 uur op NPO 1.

Nieuw
De succesformule van Maestro blijft gehandhaafd en Frits Sissing is opnieuw de presentator, maar er is ook veel nieuw dit jaar. Zo heeft de jury een nieuwe voorzitter, is er een gloednieuw orkest en de kandidaten dirigeren stukken die nog niet eerder voorbij kwamen in het programma.

Jury
De Duitse topdirigent Henrik Schaefer voegt zich in de jury bij Dominic Seldis en Isabelle van Keulen. Ze geven de zeven deelnemers op de bok commentaar én cijfers.

Deelnemers
De deelnemers van dit seizoen van Maestro zijn:

  • Actrice en musicalster Simone Kleinsma
  • Radio-dj en presentator Bram Krikke
  • Journalist en presentator Henk Spaan
  • Actrice en cabaretière Plien van Bennekom
  • Presentatrice en radio-dj Eva Cleven
  • Journalist en presentator Pieter Jan Hagens
  • Rapper en producer Sor

Bekijk hier alle video's en artikelen van Maestro

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maestro gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV