Sint & De Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sint & De Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sint & De Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ook deze Sinterklaas is Paul de Leeuw op televisie met een Sint-programma. Dit keer gaat het om een speciale editie van 'Busje komt zo!'. TouringcarSinterklaas en Paul de Leeuw reizen samen door het land. Paul heeft een grote touringcar, die bestuurd wordt door Martijn, de jongste touringcarchauffeur van Nederland. Ze verrassen groot en klein met uiteenlopende cadeaus. SchoolSint en Paul vieren een traditioneel Sinterklaasfeest op een bijzondere school. Ook is er een speciale editie van de straatprijs én heeft Sinterklaas een weerzien met een oude geliefde. Zien: Bartho Braat keert terug als Sinterklaas in Goede Tijden, Slechte Tijden Bekijk deze video » Sinterklaas bij HLF8: "Johan Derksen heeft nog bij mij in de klas gezeten" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Ook deze Sinterklaas is Paul de Leeuw op televisie met een Sint-programma. Dit keer gaat het om een speciale editie van 'Busje komt zo!'.

Touringcar
Sinterklaas en Paul de Leeuw reizen samen door het land. Paul heeft een grote touringcar, die bestuurd wordt door Martijn, de jongste touringcarchauffeur van Nederland. Ze verrassen groot en klein met uiteenlopende cadeaus.

School
Sint en Paul vieren een traditioneel Sinterklaasfeest op een bijzondere school. Ook is er een speciale editie van de straatprijs én heeft Sinterklaas een weerzien met een oude geliefde.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sint & De Leeuw

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sint & De Leeuw gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV