Linda's Wintermaand: Nikkie de Jager praat voor het eerst over chantage bij coming-out

Linda's Wintermaand: Nikkie de Jager praat voor het eerst over chantage bij coming-out

Zondag praat Nikkie de Jager in Linda's Wintermaand voor het eerst over haar problemen en de chantage rond haar coming-out.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Linda’s Wintermaand op zondag 5 december. Je kunt hier ook de hele Linda’s Wintermaand terugkijken op Gids.tv.

<em>Linda's Wintermaand</em>: Nikkie de Jager praat voor het eerst over <em>chantage</em> bij coming-out Zondag praat Nikkie de Jager in Linda's Wintermaand voor het eerst over haar problemen en de chantage rond haar coming-out. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Linda’s Wintermaand op zondag 5 december. Je kunt hier ook de hele Linda’s Wintermaand terugkijken op Gids.tv. Agressief"Heel vaak probeerde mensen wel iets te zeggen, maar niemand wist mijn oude naam. Toen kreeg ik een mail met allemaal details, toen dacht ik: deze weet het wel echt. Toon was heel agressief. je hebt zo en zo lang en dan gaat het naar buiten." Bekijk een fragmentje uit Linda's Wintermaand hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Linda’s Wintermaand terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Agressief
"Heel vaak probeerde mensen wel iets te zeggen, maar niemand wist mijn oude naam. Toen kreeg ik een mail met allemaal details, toen dacht ik: deze weet het wel echt. Toon was heel agressief. je hebt zo en zo lang en dan gaat het naar buiten."

Bekijk een fragmentje uit Linda's Wintermaand hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Linda’s Wintermaand terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV