WNL op Zondag gemist? René Froger over schaamte voor voedselbank

WNL op Zondag gemist? René Froger over schaamte voor voedselbank

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL op Zondag van zondag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv.

<em>WNL op Zondag</em> gemist? René Froger over schaamte voor voedselbank Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL op Zondag van zondag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv. Ere-ambassadeur René Froger vindt dat er iets gedaaan moet worden aan de voedselbankschaamte die er heerst in Nederland. 100.000 gezinnen maken gebruik van de voedselbank, maar dat kunnen er nog veel meer zijn: "Het is onvoorstelbaar dat mensen bang zijn om naar de voedselbank te gaan." Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.
TV :
WNL op Zondag gemist? René Froger over schaamte voor voedselbank

Ere-ambassadeur René Froger vindt dat er iets gedaaan moet worden aan de voedselbankschaamte die er heerst in Nederland. 100.000 gezinnen maken gebruik van de voedselbank, maar dat kunnen er nog veel meer zijn: "Het is onvoorstelbaar dat mensen bang zijn om naar de voedselbank te gaan."

Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op WNL op Zondag gemist? René Froger over schaamte voor voedselbank of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV