Staatssecretaris Wiersma over stijgende energierekening: "We gaan compenseren"

Staatssecretaris Wiersma over stijgende energierekening: "We gaan compenseren"

Demissionair staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Dennis Wiersma gaat de komende weken in gesprek met gemeenten om mensen met een kleine portemonnee te ondersteunen. "Vanwege de stijgende inflatie en de enorme energierekening gaan we een extra potje maken. Half december wil ik het rond hebben", aldus de VVD-bewindspersoon in het televisieprogramma WNL Op Zondag op NPO 1.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL op Zondag van zondag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv.

Staatssecretaris <em>Wiersma</em> over stijgende energierekening: &quot;We gaan compenseren&quot; Demissionair staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Dennis Wiersma gaat de komende weken in gesprek met gemeenten om mensen met een kleine portemonnee te ondersteunen. "Vanwege de stijgende inflatie en de enorme energierekening gaan we een extra potje maken. Half december wil ik het rond hebben", aldus de VVD-bewindspersoon in het televisieprogramma WNL Op Zondag op NPO 1. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL op Zondag van zondag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv. Staatssecretaris Dennis Wiersma gaat er alles aan doen om de mensen met de kleine portemonnee te helpen de energierekening te betalen: "We gaan een extra potje maken, samen met de gemeenten. Half december wil ik het rond hebben", stelt Wiersma. Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Staatssecretaris Wiersma over stijgende energierekening: "We gaan compenseren"

Staatssecretaris Dennis Wiersma gaat er alles aan doen om de mensen met de kleine portemonnee te helpen de energierekening te betalen: "We gaan een extra potje maken, samen met de gemeenten. Half december wil ik het rond hebben", stelt Wiersma.

Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Staatssecretaris Wiersma over stijgende energierekening: "We gaan compenseren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV