Video: Staatssecretaris Wiersma lanceert waarborgfonds voor mensen met schulden

Video: Staatssecretaris Wiersma lanceert waarborgfonds voor mensen met schulden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL op Zondag van zondag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv.

Video: <em>Staatssecretaris Wiersma</em> lanceert <em>waarborgfonds</em> voor mensen met schulden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL op Zondag van zondag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv. Demissionair staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Dennis Wiersma gaat mensen met schuldenproblematiek helpen door middel van een speciaal waarborgfonds. "Op die manier zijn mensen met financiële problemen die in de schulden zitten in 95 procent van de gevallen binnen drie jaar van de problemen af." Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Staatssecretaris Wiersma lanceert waarborgfonds voor mensen met schulden

Demissionair staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Dennis Wiersma gaat mensen met schuldenproblematiek helpen door middel van een speciaal waarborgfonds. "Op die manier zijn mensen met financiële problemen die in de schulden zitten in 95 procent van de gevallen binnen drie jaar van de problemen af."

Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Staatssecretaris Wiersma lanceert waarborgfonds voor mensen met schulden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV