Schattige beelden: Sinterklaas op bezoek bij Roxeanne Hazes thuis

Schattige beelden: Sinterklaas op bezoek bij Roxeanne Hazes thuis

Dit weekend is Sinterklaas jarig! En op zijn eigen verjaardag delen de Sint en zijn Pieten natuurlijk uit ook aan de BN’ers en hun kinderen. Zangeres Roxeanne Hazes deelt op haar Instagram schattige beelden van hun pakjesavond, natuurlijk werd er ook gezongen.

Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder.

Schattige beelden: <em>Sinterklaas</em> op bezoek bij <em>Roxeanne Hazes</em> thuis Dit weekend is Sinterklaas jarig! En op zijn eigen verjaardag delen de Sint en zijn Pieten natuurlijk uit ook aan de BN’ers en hun kinderen. Zangeres Roxeanne Hazes deelt op haar Instagram schattige beelden van hun pakjesavond, natuurlijk werd er ook gezongen. Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Shownieuws: 'Rachel Hazes geïrriteerd en André mag vanwege therapie geen nieuwe relatie' Bekijk deze video » Teleurgestelde Sinterklaas in Talkshow M: "Als het dan nog steeds zo is, blijf ik voortaan weg" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schattige beelden: Sinterklaas op bezoek bij Roxeanne Hazes thuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV