Linda's Wintermaand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Linda's Wintermaand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Linda's Wintermaand gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Linda's Wintermaand met André van Duin en Nikkie de Jager, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Linda's Wintermaand: Nikkie de Jager praat voor het eerst over chantage bij coming-out Bekijk deze video » Linda's Wintermaand gemist? André van Duin vertelt over traumatische Sinterklaasfeesten Bekijk deze video » Nikkie de Jager bij Linda's Wintermaand: "Niemand heeft het gore lef jou uit de kast te trekken" Bekijk deze video » Nikkie de Jager openhartig bij Linda's Wintermaand: "Roofoverval erger dan coming-out" Bekijk deze video » Linda de Mol is terug met een nieuw seizoen van Linda's Wintermaand, waarin ze elke zondag (na vandaag de komende weken om 20:00 uur) twee bekende Nederlanders ontvangt. GastenMet hen bespreekt ze de meest memorabele momenten van hun leven tot nu toe. Ze kijken uiteraard ook terug op het jaar 2021: hoe hebben ze dit jaar beleefd? De eerste gasten van dit seizoen zijn André van Duin en Nikkie de Jager. Bekijk het overzicht van alle gasten van Linda's Wintermaand. DecorIn Linda’s Wintermaand ontvangt Linda gasten met uiteenlopende achtergronden: van presentatoren tot succesvolle zangers en acteurs. In het decor van een winters chalet zit Linda met haar gasten bij het haardvuur en is de sfeer warm en hartelijk, wat buitengewoon eerlijke en openhartige gesprekken oplevert. HuisbandDe huisband Mell & Vintage Future zorgt net als vorig jaar voor de muzikale omlijsting en speelt het favoriete liedje van Linda’s gasten. Linda de Mol over Linda's Wintermaand 2021: "Ik ben druk bezig met de gasten" (video) Bekijk deze video » Linda de Mol onthult laatste gasten Linda's Wintermaand: Britt Dekker en André Rieu Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Linda de Mol is terug met een nieuw seizoen van Linda's Wintermaand, waarin ze elke zondag (na vandaag de komende weken om 20:00 uur) twee bekende Nederlanders ontvangt.

Gasten
Met hen bespreekt ze de meest memorabele momenten van hun leven tot nu toe. Ze kijken uiteraard ook terug op het jaar 2021: hoe hebben ze dit jaar beleefd? De eerste gasten van dit seizoen zijn André van Duin en Nikkie de Jager. Bekijk het overzicht van alle gasten van Linda's Wintermaand.

Decor
In Linda’s Wintermaand ontvangt Linda gasten met uiteenlopende achtergronden: van presentatoren tot succesvolle zangers en acteurs. In het decor van een winters chalet zit Linda met haar gasten bij het haardvuur en is de sfeer warm en hartelijk, wat buitengewoon eerlijke en openhartige gesprekken oplevert.

Huisband
De huisband Mell & Vintage Future zorgt net als vorig jaar voor de muzikale omlijsting en speelt het favoriete liedje van Linda’s gasten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Linda's Wintermaand

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV