Nikkie de Jager openhartig bij Linda's Wintermaand: "Roofoverval erger dan coming-out"

Nikkie de Jager openhartig bij Linda's Wintermaand: "Roofoverval erger dan coming-out"

Nikkie de Jager mag dan wereldwijd succes hebben, ze heeft ook genoeg vervelende momenten meegemaakt. Het meest traumatische incident was waarschijnlijk de gewapende roofoverval op Nikkie en haar verloofde Dylan. De roofoverval noemt ze "erger dan mijn coming-out".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Linda's Wintermaand van zondag 5 december. Je kunt de hele aflevering van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nikkie de Jager</em> openhartig bij <em>Linda's Wintermaand</em>: &quot;Roofoverval erger dan coming-out&quot; Nikkie de Jager mag dan wereldwijd succes hebben, ze heeft ook genoeg vervelende momenten meegemaakt. Het meest traumatische incident was waarschijnlijk de gewapende roofoverval op Nikkie en haar verloofde Dylan. De roofoverval noemt ze "erger dan mijn coming-out". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Linda's Wintermaand van zondag 5 december. Je kunt de hele aflevering van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv. Onder schotNikkie en Dylan werden in hun eigen huis onder schot gehouden door de overvallers, die bijna alles meenamen. De YouTuber wil er echter niet te veel over zeggen, want dat kan tot strafvermindering van de daders leiden en het onderzoek is nog in volle gang. Nog steeds denkt Nikkie elke dag aan het incident. Ze wordt emotioneel als ze opbiecht: "Ik heb Dylan daar in getrokken." Linda de Mol vindt het gek dat ze zo denkt, want Nikkie kan daar niks aan doen. Bekijk het fragment uit Linda's Wintermaand hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Onder schot
Nikkie en Dylan werden in hun eigen huis onder schot gehouden door de overvallers, die bijna alles meenamen. De YouTuber wil er echter niet te veel over zeggen, want dat kan tot strafvermindering van de daders leiden en het onderzoek is nog in volle gang. Nog steeds denkt Nikkie elke dag aan het incident. Ze wordt emotioneel als ze opbiecht: "Ik heb Dylan daar in getrokken." Linda de Mol vindt het gek dat ze zo denkt, want Nikkie kan daar niks aan doen.

Bekijk het fragment uit Linda's Wintermaand hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV