Klein maar Fijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klein maar Fijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klein maar Fijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuw seizoen van Klein maar Fijn strijden acht nieuwe miniatuurbouwers tegen elkaar in allerlei miniatuuruitdagingen. Na vanavond elke zondag rond 21:30 uur op SBS6. KennismakingIn de eerste aflevering staat een grote kennismakingsopdracht op het programma. Die opdracht staat in het teken van 70 jaar tv in Nederland. OpdrachtenDe weken hierna worden de talentvolle en gepassioneerde miniatuurbouwers iedere aflevering uitgedaagd met twee volledig nieuwe, verrassende en veelzijdige opdrachten. Tijdens deze opdrachten wordt hun creativiteit, techniek én stressbestendigheid flink op de proef gesteld. JuryOok dit seizoen bepaalt de deskundige jury iedere week wie de minst presterende miniatuurbouwer is en helaas naar huis gaat, totdat er in de finale nog drie kandidaten over zijn. Jan Versteegh is ook dit jaar de presentator van Klein maar Fijn. Finale Klein Maar Fijn: Ongeduldige Jan Versteegh breekt materiaal van finalist Bekijk deze video » Jan Versteegh over Klein maar Fijn seizoen 2 bij Tijd voor MAX Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In een nieuw seizoen van Klein maar Fijn strijden acht nieuwe miniatuurbouwers tegen elkaar in allerlei miniatuuruitdagingen. Na vanavond elke zondag rond 21:30 uur op SBS6.

Kennismaking
In de eerste aflevering staat een grote kennismakingsopdracht op het programma. Die opdracht staat in het teken van 70 jaar tv in Nederland.

Opdrachten
De weken hierna worden de talentvolle en gepassioneerde miniatuurbouwers iedere aflevering uitgedaagd met twee volledig nieuwe, verrassende en veelzijdige opdrachten. Tijdens deze opdrachten wordt hun creativiteit, techniek én stressbestendigheid flink op de proef gesteld.

Jury
Ook dit seizoen bepaalt de deskundige jury iedere week wie de minst presterende miniatuurbouwer is en helaas naar huis gaat, totdat er in de finale nog drie kandidaten over zijn. Jan Versteegh is ook dit jaar de presentator van Klein maar Fijn.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Klein Maar Fijn

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Klein maar Fijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV