Droomhuis Gezocht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Laatste Droomhuis Gezocht met Sybrand Niessen: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Droomhuis Gezocht is terug met een nieuw seizoen, elke maandag rond 20:30 uur op NPO 1. De eerste aflevering is de laatste die door Sybrand Niessen wordt gepresenteerd. Hij zoekt hierin uit hoe het met eerdere dromers gaat. VertrokkenJaarlijks krijgt de redactie van Droomhuis Gezocht één veelgestelde vraag: welke dromers kopen uiteindelijk ook een huis? Wat is er gebeurd toen Sybrand en zijn cameraploeg vertrokken waren? Dat is te zien in deze speciale aflevering. Vanaf volgende week maandag zijn Carrie ten Napel en Dionne Stax te zien als presentatoren. ZwedenSybrand gaat onder andere terug naar Olaf en Marinca; ondernemers met drie horecazaken, die met de kinderen naar Zweden wilden emigreren. Ook gaat hij op visite bij Marc en Wilma in Italië. In het prachtige Ligurië zochten zij een vrijstaand vakantiehuis met een mooi uitzicht. Zien: Dionne Stax en Carrie Ten Napel nieuwe presentatrices van Droomhuis Gezocht Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Droomhuis Gezocht is terug met een nieuw seizoen, elke maandag rond 20:30 uur op NPO 1. De eerste aflevering is de laatste die door Sybrand Niessen wordt gepresenteerd. Hij zoekt hierin uit hoe het met eerdere dromers gaat.

Vertrokken
Jaarlijks krijgt de redactie van Droomhuis Gezocht één veelgestelde vraag: welke dromers kopen uiteindelijk ook een huis? Wat is er gebeurd toen Sybrand en zijn cameraploeg vertrokken waren? Dat is te zien in deze speciale aflevering. Vanaf volgende week maandag zijn Carrie ten Napel en Dionne Stax te zien als presentatoren.

Zweden
Sybrand gaat onder andere terug naar Olaf en Marinca; ondernemers met drie horecazaken, die met de kinderen naar Zweden wilden emigreren. Ook gaat hij op visite bij Marc en Wilma in Italië. In het prachtige Ligurië zochten zij een vrijstaand vakantiehuis met een mooi uitzicht.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Droomhuis Gezocht

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Droomhuis Gezocht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV