Docu Legale wiet gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Legale wiet gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Legale wiet gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze documentaire van Frans Bromet volgt kwekers die willen deelnemen aan het wietexperiment van de overheid waarbij ondernemers legaal cannabis kunnen gaan kweken. SelectieHet experiment startte in 2019. Onder aspirant-kwekers die zich aanmelden voor het experiment vindt een strenge selectie plaats, de ondernemers mogen bijvoorbeeld geen strafblad hebben. OverheidswietCoffeeshops in gemeenten die aan het experiment deelnemen, mogen dan alleen overheidswiet verkopen. Frans Bromet - zelf geen gebruiker, hoopt dat het experiment zal slagen. Hard hoofdToch heeft hij er een hard hoofd in. Wat gebeurt er met coffeeshops die niet meedoen met de proef? En wie mag er wietkweker zijn? Pieken Met Donnie: Rapper Donnie en Willie Wartaal eten oliebollen met wiet Bekijk deze video » Zien: Amsterdamse drugsbaas is woest, want verloor Maserati aan voorraad Bekijk deze video » Video: Haagse Ed blij met Femke Halsema om ondersteunen legalisatie softdrugs Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze documentaire van Frans Bromet volgt kwekers die willen deelnemen aan het wietexperiment van de overheid waarbij ondernemers legaal cannabis kunnen gaan kweken.

Selectie
Het experiment startte in 2019. Onder aspirant-kwekers die zich aanmelden voor het experiment vindt een strenge selectie plaats, de ondernemers mogen bijvoorbeeld geen strafblad hebben.

Overheidswiet
Coffeeshops in gemeenten die aan het experiment deelnemen, mogen dan alleen overheidswiet verkopen. Frans Bromet - zelf geen gebruiker, hoopt dat het experiment zal slagen.

Hard hoofd
Toch heeft hij er een hard hoofd in. Wat gebeurt er met coffeeshops die niet meedoen met de proef? En wie mag er wietkweker zijn?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Legale wiet gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV