Sneeuwradar: maandag én dinsdag gaat het sneeuwen

Sneeuwradar: maandag én dinsdag gaat het sneeuwen

Het zuidoosten van Noord-Brabant mocht er vorige week al een klein beetje aan ruiken: een winters landschap, maar nu krijgen ook de andere provincies er mee te maken: sneeuw. Maandagavond gaat het vanuit het westen enige tijd regenen: "En in de loop van de avond en nacht gaat het dan over in sneeuw", vertelt weervrouw Amara Onwuka. Ook dinsdagavond is er kans op sneeuwval. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de sneeuwbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Sneeuwradar</em>: maandag én dinsdag gaat het sneeuwen Het zuidoosten van Noord-Brabant mocht er vorige week al een klein beetje aan ruiken: een winters landschap, maar nu krijgen ook de andere provincies er mee te maken: sneeuw. Maandagavond gaat het vanuit het westen enige tijd regenen: "En in de loop van de avond en nacht gaat het dan over in sneeuw", vertelt weervrouw Amara Onwuka. Ook dinsdagavond is er kans op sneeuwval. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de sneeuwbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Kerstcommercial Albert Heijn 2021: hamsterliefde viert hoogtij Bekijk deze video »
Weer :
Sneeuwradar: maandag én dinsdag gaat het sneeuwen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sneeuwradar: maandag én dinsdag gaat het sneeuwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV