Lang Leve De Liefde: Linda baalt dat Tim geen open relatie wil

Lang Leve De Liefde: Linda baalt dat Tim geen open relatie wil

Linda voelt in Lang Leve De Liefde haar date Tim stevig aan de tand als het gaat om relaties. Ze doet een boekje open over een vorige relatie, waarin ze ook haar gang mocht gaan met anderen. “Ik zou daar niet tegen kunnen”, aldus Tim. “Dit is echt gewoon zo jammer. Dat staat wel een beetje tussen ons in zeg maar”, reageert Linda, die bekent ook wel eens te hebben samengewoond met een stel.

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Linda baalt dat Tim geen open relatie wil Linda voelt in Lang Leve De Liefde haar date Tim stevig aan de tand als het gaat om relaties. Ze doet een boekje open over een vorige relatie, waarin ze ook haar gang mocht gaan met anderen. “Ik zou daar niet tegen kunnen”, aldus Tim. “Dit is echt gewoon zo jammer. Dat staat wel een beetje tussen ons in zeg maar”, reageert Linda, die bekent ook wel eens te hebben samengewoond met een stel. Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: Hans vindt dat Myra in het bejaardentehuis past Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Linda wil graag ‘piemel pimpen’ met haar date Tim Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Linda baalt dat Tim geen open relatie wil


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Linda baalt dat Tim geen open relatie wil of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV