Opent Wilfred Genee OKT Curling in EasyToys-shirt?: 'Iedereen vindt me toch al grote lul'

Opent Wilfred Genee OKT Curling in EasyToys-shirt?: 'Iedereen vindt me toch al grote lul'

Er is weer ophef ontstaan rond EasyToys, dit merk is sponsor in de sportwereld maar niet iedereen kan deze leverancier van seksspeeltjes als sponsor waarderen. EasyToys is sponsor van de voetbalclub Emmen, maar nu is er ophef rond het OKT curling in Leeuwarden, verschillende landen weigeren het uit te zenden omdat de naam van EasyToys in beeld is. Wilfred Genee denkt wel een rol te kunnen spelen in deze discussie, hij wil wel een shirt van EasyToys dragen als hij aanstaand weekend de wedstrijd tegen Denemarken opent. “Iedereen vindt me toch al een grote lul.”

Bekijk de video van Radioshow Veronica Inside hieronder.

Opent <em>Wilfred Genee</em> OKT Curling in EasyToys-shirt?: 'Iedereen vindt me toch al grote lul' Er is weer ophef ontstaan rond EasyToys, dit merk is sponsor in de sportwereld maar niet iedereen kan deze leverancier van seksspeeltjes als sponsor waarderen. EasyToys is sponsor van de voetbalclub Emmen, maar nu is er ophef rond het OKT curling in Leeuwarden, verschillende landen weigeren het uit te zenden omdat de naam van EasyToys in beeld is. Wilfred Genee denkt wel een rol te kunnen spelen in deze discussie, hij wil wel een shirt van EasyToys dragen als hij aanstaand weekend de wedstrijd tegen Denemarken opent. “Iedereen vindt me toch al een grote lul.” Bekijk de video van Radioshow Veronica Inside hieronder. Johan Derksen over VI Vandaag: ‘Geen talkshow, maar een meningenshow’ Bekijk deze video » Wilfred Genee aan lege tafel bij Veronica Inside: "Jongens, neem het nou serieus!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opent Wilfred Genee OKT Curling in EasyToys-shirt?: 'Iedereen vindt me toch al grote lul' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV