Martijn Koning: 'Chanteert Thierry Baudet Eva Jinek met seksavontuurtje uit verleden?' (video)

Martijn Koning: 'Chanteert Thierry Baudet Eva Jinek met seksavontuurtje uit verleden?' (video)

Martijn Koning heeft in zijn podcast, de Knorrepodcast, gezegd dat Eva Jinek de lakens heeft gedeeld met niemand minder dan Thierry Baudet. Het zijn opvallende uitspraken van de cabaretier, die sinds zijn Baudet-roast in de talkshow van Jinek op voet van oorlog met die redactie lijkt te staan. "Het zou allemaal gebeurd zijn tijdens een special van Pauw, op Sicillië", vertelt Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven.

Chanteert Baudet Jinek?
Jinek biedt in haar programma een podium aan politici van alle politieke partijen maar Koning lijkt te vinden dat er te vaak kopstukken van het rechtse spectrum bij haar aanschuiven. Ook vindt de cabaretier dat de presentatrice Baudet opvallend vaak verdedigt: "Hij zegt, misschien wordt ze wel gechanteerd door hem."

Reactie Koning
Het lijkt er overigens op dat Koning een beetje geschrokken is van alle ophef, waardoor hij de betreffende opmerkingen nu in een tweet afdoet als een grap. Dat gelooft echter bijna niemand aangezien het meer op rancune lijkt: "Hij vertelde dat wel redelijk serieus en we weten natuurlijk ook allemaal dat zij best wel een dingetje hebben sinds Thierry Baudet boos bij Jinek is weggelopen", aldus Ettekoven. Eva zal vermoedelijk nooit op dit verhaal gaan reageren maar iemand van haar redactie wil nog wel kwijt: "Die Martijn is helemaal gestoord." Het fragment van Shownieuws en de 'excuus-tweet' van Koning zie je hieronder.

Martijn Koning: 'Chanteert Thierry Baudet <em>Eva Jinek</em> met seksavontuurtje uit verleden?' (video) Martijn Koning heeft in zijn podcast, de Knorrepodcast, gezegd dat Eva Jinek de lakens heeft gedeeld met niemand minder dan Thierry Baudet. Het zijn opvallende uitspraken van de cabaretier, die sinds zijn Baudet-roast in de talkshow van Jinek op voet van oorlog met die redactie lijkt te staan. "Het zou allemaal gebeurd zijn tijdens een special van Pauw, op Sicillië", vertelt Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven. Chanteert Baudet Jinek?Jinek biedt in haar programma een podium aan politici van alle politieke partijen maar Koning lijkt te vinden dat er te vaak kopstukken van het rechtse spectrum bij haar aanschuiven. Ook vindt de cabaretier dat de presentatrice Baudet opvallend vaak verdedigt: "Hij zegt, misschien wordt ze wel gechanteerd door hem." Reactie KoningHet lijkt er overigens op dat Koning een beetje geschrokken is van alle ophef, waardoor hij de betreffende opmerkingen nu in een tweet afdoet als een grap. Dat gelooft echter bijna niemand aangezien het meer op rancune lijkt: "Hij vertelde dat wel redelijk serieus en we weten natuurlijk ook allemaal dat zij best wel een dingetje hebben sinds Thierry Baudet boos bij Jinek is weggelopen", aldus Ettekoven. Eva zal vermoedelijk nooit op dit verhaal gaan reageren maar iemand van haar redactie wil nog wel kwijt: "Die Martijn is helemaal gestoord." Het fragment van Shownieuws en de 'excuus-tweet' van Koning zie je hieronder. Bekijk ook Zien: Martijn Koning deelt screenshots over Jinek-debacle met Thierry Baudet Bekijk deze video » Martijn Koning in HLF8 over Thierry Baudet-roast: "Contact met Eva Jinek is voorbij" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Martijn Koning: 'Chanteert Thierry Baudet Eva Jinek met seksavontuurtje uit verleden?' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV