Jack Plooij: ‘Als Verstappen voor Hamilton eindigt, is hij gewoon wereldkampioen’

Jack Plooij: ‘Als Verstappen voor Hamilton eindigt, is hij gewoon wereldkampioen’

In de radioshow Veronica Inside blikt Wilfred Genee met Jack Plooij terug op de Formule 1 GP van Saudi-Arabië, na een bizarre race staan Max Verstappen en Lewis Hamilton allebei op 369,5 punten. Maar Plooij heeft er alle vertrouwen in dat Verstappen zondag de winst kan pakken. “Als Max gewoon voor Lewis Hamilton eindigt, dan is hij gewoon wereldkampioen.”

Bekijk de video van de radioshow Veronica Inside over de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton hieronder.

Jack Plooij: ‘Als <em>Verstappen</em> voor Hamilton eindigt, is hij gewoon wereldkampioen’ In de radioshow Veronica Inside blikt Wilfred Genee met Jack Plooij terug op de Formule 1 GP van Saudi-Arabië, na een bizarre race staan Max Verstappen en Lewis Hamilton allebei op 369,5 punten. Maar Plooij heeft er alle vertrouwen in dat Verstappen zondag de winst kan pakken. “Als Max gewoon voor Lewis Hamilton eindigt, dan is hij gewoon wereldkampioen.” Bekijk de video van de radioshow Veronica Inside over de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton hieronder. Formule 1: Red Bull maakt deal met FIA over positie Max Verstappen Bekijk deze video » Robert Doornbos smult van Formule 1-seizoen: "Lijkt door Netflix geschreven" Bekijk deze video »
Formule 1 :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jack Plooij: ‘Als Verstappen voor Hamilton eindigt, is hij gewoon wereldkampioen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV