Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter vraagt of Nicol kan uitleggen wat buitenspel is

Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter vraagt of Nicol kan uitleggen wat buitenspel is

In Familie Gillis: Massa Is Kassa bezoekt Peter samen met zijn geliefde Nicol een lokale voetbalwedstrijd. De miljonair heeft dan een prangende vraag voor Nicol, hij wil graag dat zij uitlegt wat buitenspel is. Zij begint een verhaal over de vakken op het voetbalveld, maar Peter is vooral geïrriteerd omdat de lijnen niet wit genoeg zijn.

Bekijk het Familie Gillis: Massa Is Kassa fragment hieronder.

Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis: Massa Is Kassa</em>: Peter vraagt of Nicol kan uitleggen wat buitenspel is In Familie Gillis: Massa Is Kassa bezoekt Peter samen met zijn geliefde Nicol een lokale voetbalwedstrijd. De miljonair heeft dan een prangende vraag voor Nicol, hij wil graag dat zij uitlegt wat buitenspel is. Zij begint een verhaal over de vakken op het voetbalveld, maar Peter is vooral geïrriteerd omdat de lijnen niet wit genoeg zijn. Bekijk het Familie Gillis: Massa Is Kassa fragment hieronder. Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Massa is Kassa gemist? Peter Gillis maakt zich druk om verzekering tijdens brand Bekijk deze video » Nicol en Peter Gillis bij de baby's: "Er schijt er al één op de vloerbedekking" (video) Bekijk deze video »
TV :
Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter vraagt of Nicol kan uitleggen wat buitenspel is


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter vraagt of Nicol kan uitleggen wat buitenspel is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV