Ockje Tellegen woest op Sylvana Simons: ‘U heeft niet meer rechten dan anderen!’

Ockje Tellegen woest op Sylvana Simons: ‘U heeft niet meer rechten dan anderen!’

Ockje Tellegen is helemaal losgegaan tegen BIJ1-Kamerlid Sylvana Simons. De eerste Ondervoorzitter was helemaal klaar met de politica die constant voor haar beurt sprak tijdens een vergadering. “U praat gewoon door! Goeiemorgen zeg!”

Lees verder onder de video.

Ockje Tellegen woest op <em>Sylvana Simons</em>: ‘U heeft niet meer rechten dan anderen!’ Ockje Tellegen is helemaal losgegaan tegen BIJ1-Kamerlid Sylvana Simons. De eerste Ondervoorzitter was helemaal klaar met de politica die constant voor haar beurt sprak tijdens een vergadering. “U praat gewoon door! Goeiemorgen zeg!” Lees verder onder de video. ‘Opvoeden van vier kinderen is makkelijker’“Het is toch een kleuterklas hier! Dat zeg ik tegen iedereen inmiddels”, roept een boze Tellegen. “Emancipatie. Ik vind het echt een schande dat we deze kant van dit parlement aan de toehoorders laten zien. Dat we op deze manier met elkaar een debat willen voeren. Het opvoeden van mijn vier kinderen thuis is makkelijker dan leidinggeven aan deze vergadering.” Ook wijst Tellegen Simons op het feit dat zij niet meer rechten heeft dan de anderen die aan tafel zitten. Bekijk de Telegraaf-video met de tirade van Tellegen tegen Sylvana Simons hierboven. Sylvana Simons scoort punten in Tweede Kamer: "Dat is een racistische connotatie" Bekijk deze video » Kamer lacht om opmerking van Léon de Jong tegen Sylvana Simons: "En wij dan?" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Ockje Tellegen woest op Sylvana Simons: ‘U heeft niet meer rechten dan anderen!’

‘Opvoeden van vier kinderen is makkelijker’
“Het is toch een kleuterklas hier! Dat zeg ik tegen iedereen inmiddels”, roept een boze Tellegen. “Emancipatie. Ik vind het echt een schande dat we deze kant van dit parlement aan de toehoorders laten zien. Dat we op deze manier met elkaar een debat willen voeren. Het opvoeden van mijn vier kinderen thuis is makkelijker dan leidinggeven aan deze vergadering.” Ook wijst Tellegen Simons op het feit dat zij niet meer rechten heeft dan de anderen die aan tafel zitten.

Bekijk de Telegraaf-video met de tirade van Tellegen tegen Sylvana Simons hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ockje Tellegen woest op Sylvana Simons: ‘U heeft niet meer rechten dan anderen!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV