Video: docu Tiener op weg naar de Troon geeft een uniek inkijkje in leven Amalia

Video: docu Tiener op weg naar de Troon geeft een uniek inkijkje in leven Amalia

Video: docu <em>Tiener op weg naar de Troon</em> geeft een uniek inkijkje in leven Amalia Op Net5 is maandagavond de documentaire Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon te zien, ter ere van de 18e verjaardag van de prinses. De zender strikte voor de film onder anderen oud-burgemeester van Wassenaar Jan Hoekema, die vertelt over zijn ervaringen met de Oranjes. Zo blikt hij onder meer terug op de keer dat hij werd gebeld door het hof toen een jonge Amalia was gevallen met haar fiets. Bekijk de vooruitblik van RTL Boulevard hierboven. Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon is op maandag 6 december om 20.30 uur te zien op NET5. Je kunt de volledige documentaire Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon terugkijken op Gids.tv.
TV :
Video: docu Tiener op weg naar de Troon geeft een uniek inkijkje in leven Amalia

Op Net5 is maandagavond de documentaire Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon te zien, ter ere van de 18e verjaardag van de prinses. De zender strikte voor de film onder anderen oud-burgemeester van Wassenaar Jan Hoekema, die vertelt over zijn ervaringen met de Oranjes. Zo blikt hij onder meer terug op de keer dat hij werd gebeld door het hof toen een jonge Amalia was gevallen met haar fiets. Bekijk de vooruitblik van RTL Boulevard hierboven.

Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon is op maandag 6 december om 20.30 uur te zien op NET5. Je kunt de volledige documentaire Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: docu Tiener op weg naar de Troon geeft een uniek inkijkje in leven Amalia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV