Video: Rapper Ali B schrijft en zingt aangrijpend nummer over beroving

Video: Rapper Ali B schrijft en zingt aangrijpend nummer over beroving

Ali B krijgt twee weken geleden de schrik van zijn leven. De rapper werd in zijn eigen straat op brute wijze van zijn Rolex horloge beroofd. Die gebeurtenis hakt er een tijdje later alsnog flink in en daarom schreef de rapper afgelopen week een nummer over de overval.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Rapper <em>Ali B</em> schrijft en zingt aangrijpend nummer over <em>beroving</em> Ali B krijgt twee weken geleden de schrik van zijn leven. De rapper werd in zijn eigen straat op brute wijze van zijn Rolex horloge beroofd. Die gebeurtenis hakt er een tijdje later alsnog flink in en daarom schreef de rapper afgelopen week een nummer over de overval. Tekst gaat verder onder de video. Nummer over berovingIedereen verwerkt dingen op zijn eigen manier, Ali B heeft besloten om een nummer te schrijven over de ingrijpende overval. Misdaadjournalist John van den Heuvel heeft het nummer al beluisterd en vertelt bij RTL Boulevard dat hij enorm onder de indruk is van de rapper en zijn zangkunsten. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Rapper Ali B schrijft en zingt aangrijpend nummer over beroving

Nummer over beroving
Iedereen verwerkt dingen op zijn eigen manier, Ali B heeft besloten om een nummer te schrijven over de ingrijpende overval. Misdaadjournalist John van den Heuvel heeft het nummer al beluisterd en vertelt bij RTL Boulevard dat hij enorm onder de indruk is van de rapper en zijn zangkunsten.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Rapper Ali B schrijft en zingt aangrijpend nummer over beroving of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV